Kostumer og kunstige øjenvipper – find dine kostumer på nettet

Ikke alle synes om at tage til udklædningsfester, hvor man skal finde kostumer og forskelligt tilbehør så som parykker, sminke eller kunstige øjenvipper, men heldigvis er min veninde ikke en af dem. Hun har i det seneste år været til de først fem fester, hvor man var pålagt udklædning. Selvom hun synes det er sjovt, så er hun ved at løbe tør for idéer, så forleden var jeg ude for at hjælpe med at finde det rette set til hende.

Hun er af den overbevisning, at jo vildere kostumerne er, jo sjovere bliver fester, så denne gang skulle det være rigtig vildt. Derfor besluttede hun, at hun også ville lede efter en sjov paryk og kunstige øjenvipper, så udklædningen blev rigtig fuldendt. Og jeg må sige, at der findes mange flere sjove kunstige øjenvipper, kontaktlinser osv., end jeg troede.

Først kiggede vi rundt i forskellige butikker, der solgte kostumer og lignende, men her kunne vi ikke finde det, hun søgte, så hun besluttede, at hun ville lede videre på nettet, for der finde også et kæmpe udvalg af forskellige kostumer.

Hun fortalte, at mange butikker på nette bestilte kostumer fra udlandet, da man så kan finde flere forskellige slags. Desuden var de kunstige øjenvipper vi fandt i butikkerne alt for dyre, og dem vidste hun, at man kunne finde billige på nettet.

Selvom jeg ikke skulle med til festen, så var jeg spændt på at se, hvilket udklædning hun havde valgt. En uges tid senere ringede hun og spurgte, om jeg ikke ville komme forbi og se, det hun havde bestilt. Hun havde også bestilt nogle vilde kunstige øjenvipper, så det rigtig så sjovt ud.

Jeg blev meget overrasket, da jeg så, hvilket af kostumerne hun havde valgt. Hun havde fundet et honningkagekostume, og så havde hun også købt nogle flerfarvede kunstige øjenvipper, så hun også så sjov ud. Det var genialt!

4 Comments

  • Det lader da til, at du har en veninde, der er med på spas og løjer, og det er jo altid skønt. Det er utroligt, hvor meget sjov man faktisk kan få ud af kostumer, men det gælder jo altid om at være den, der har det mest kreative og flotteste kostume.

  • Det er da altid sjovt, når der er nogle, der har fundet nogle vildt sjove og originale kostumer. Det tager jeg i hvert fald hatten af for.

  • Jeg bruger stort set kunstige øjenvipper hver eneste dag. De indrammer øjnene meget bedre end almindelig mascara, men de er også lidt dyrere i drift selvfølgelig.

  • Jeg har aldrig helt fundet ud af, hvordan man sætter de kunstige øjenvipper på? Kunne godt bruge nogle gode råd 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *