Bliv klar til nytaarsaften, og koeb en bunke kondomer online asap

Jeg har gjort en opdagelse på nettet, som jeg i ægte broderånd vil dele med alle mine mandlige fæller derude. Man kan købe kondomer online, vidste I det?!

Hvorfor er der ikke nogen, der har sagt til mig noget før, at man kan købe kondomer online, har man kunnet det længe mon?

Jeg fandt ud af det en dag, hvor jeg sad efter skole og surfede tilfældigt rundt, og pludselig fandt jeg er vildt nem side, der sælger kondomer online. Havde jeg dog bare vidst det, dengang jeg skulle ned på seven eleven på Kongevejen kl. 23.45 på en tirsdag i september måned. Jesus, det var pinligt.

Den side jeg har fundet, har vildt mange slags af kondomer, og de kan alle fås på hjemmesiden. Man behøver altså ikke stå i nogen pinlige situation, så længe man køber sine kondomer online, for det er nemt og diskret, og udvalget er rigtig stort. Tænk, at jeg ikke har tænkt over at købe kondomerne online før, det havde sparet mig for mange pinlige episoder nede på Kongevejen, og det havde også kunnet spare min søde kæreste for al den ulidelige ventetid 🙂 Så se at komme ind på siden og køb en god bunke, så er du klar til nytår! Jeg er i hvert fald.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *