Hvor skal jeg rejse hen, jeg har vundet paa mit advents skrabespil

Hey hey hey jeg er bare så glad, jeg har vundet på mit julekalender skrabespil! I ved, de der man altid får i adventsgave af sine forældre, det har jeg rent faktisk vundet på.

Jeg har haft sådan et advents skrabespil i de sidste 5 år, men jeg har aldrig vundet mere end en tyver eller sådan noget. I år har jeg så vundet 5000 kr., det er da lige noget, man kan bruge her oven på jul og sådan.

Jeg tror, jeg vil bruge et par tusind til at rejse for i løbet af januar, jeg har fri for studiet helt indtil den 4 februar, så der skal vist lige kigges flybilletter, man kan jo komme langt for et par tusind kroner. Resten af pengene fra mit skrabespil skal bruges fornuftigt, det vil sige jeg sætter nok lidt i banken og tror egentlig også, jeg vil investere i nogle nye skrabelodder, bare fordi jeg kan!

Er der nogen, der  har gode idéer til, hvor jeg skal fyre min skrabespil genvinst af, jeg overvejer lidt at tage til Madrid eller Rom, der gad jeg så godt hen, men ved ikke, om der overhovedet er varmt i januar?  Hvor er det egentlig det, hvor langt syd på skal man?

1 Comment

  • Ej hvor fedt at du har vundet så meget på dit skrabe spil! Jeg vinder altid en 20’er eller hvor meget det nu er man kan vinde som minimum. Hører aldrig om nogen der vinder en stor præmie, men det er da fedt, at du så har vundet. Tillykke med det!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *