Verdens tungeste iphone cover fundet af stærke vægtløftere i morges

På vej hjem fra træning i morges opdagede to muskelsvulmende vægtløftere et iphone cover af den mere usædvanlige slags. Det var tungere end et stort traktordæk, og begge vægtløftere prøvede at løfte det, men forgæves. Ingen af dem var stærk nok, selv om de hver især prøvede det bedste, de havde lært.

Så sagde den ene vægtløfter til den anden: “Lad os arbejde sammen om opgaven. Dette iphone cover kan vi godt løfte i fællesskab. Jeg tager fat i denne ende, du tager fat i den anden, og når jeg har talt til tre, så løfter vi.” De gjorde, som den ene vægtløfter havde sagt, men stadig skete der ingenting. Coveret rørte sig ikke ud af stedet.

Så sagde den anden vægtløfter til den første: “Måske skulle vi i stedet bytte side, så jeg løfter her, og du løfter der? Så kan vi nok få løftet iphone coveret. Vi er jo stærke mænd.” Heller ikke denne gang havde de imidlertid heldet med sig, og de vidste ikke, hvor de skulle gøre af sig selv.

Da kom en gammel hundelufter forbi de to vægtløftere og stoppede ved siden af dem, mens han iagttog deres anstrengelser. Sveden løb ned af deres pander, og manden spurgte dem: “Hvad er det, I står og bakser med?” De to vægtløftere sagde i kor: “Dette iphone cover. Det er så tungt som et stort traktordæk, og vi kan ikke løfte det, uanset hvordan vi prøver. Vi er jo ellers stærke mænd, men denne opgave er simpelthen for svær.”

Den gamle mand stod og grublede, før han endelig sagde: “Problemet er nok ikke, at iphone coveret er for tungt. I er jo tydeligvis stærke mænd, der nok ved, hvordan man løfter ting. Nej, problemet er, at coveret er limet fast til jorden.” Derpå forsvandt han med hunden.

1 Comment

  • Sikke en historie! Det minder mig om dengang, min kæreste troede, at han havde glemt sit iphone cover nede i bilen. Han ledte og ledte i to timer. Så viste det sig til sidst, at han havde trådt på iphone coveret. Det havde siddet under hans sko hele tiden!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *