Jeg er vant til hp blæk, men nu skal jeg købe canon lasertoner

Jeg har lige købt mig en ny printer, og det skal ikke være nogen hemmelighed, at den er af mærket canon, og at det er en laserprinter. Derfor skal jeg ud og købe mig en canon lasertoner, og det er lidt underligt, når jeg er vant til at købe hp blæk.

Inden jeg skiftede til min nye canon printer, havde jeg en hp printer, der brugte almindelig hp blæk, som jeg var rigtig glad for. Da den gik i stykker, besluttede jeg mig dog for, at det var på tide at købe en canon laserprinter, som brugte canon lasertoner.

Efter at jeg har prøvet min nye printer af et par gange, kan jeg godt se, at der er stor forskel på hp blæk og canon lasertoner. For det første er det jo to forskellige mærker, hvilket forklarer en del, og for det andet er det to vidt forskellige former for toner.

Jeg skal nu på jagt efter en canon lasertoner, men da laserprintere er helt nyt for mig, har jeg ingen anelse om, hvor man kan købe sådan en  henne. Det er ikke ligesom i gamle dage, hvor jeg bare skulle ned i den lokale computer- og printerbutik og købe min hp blæk.

1 Comment

  • Jeg kan godt se, at det måske er meget nemmere at købe hp blæk, for dem kan man jo som sagt få i stort set alle butikker, men mon ikke du bare skal finde en enkelt butik, der sælger lasertoner, og så er den der.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *