Goal Kick – fodbold og spil kombineret i en skøn sammensætning

De fleste fyre kan godt lide fodbold og at spille computer, så når man kan kombinerer de to ting, bliver det hurtigt det mest optimale spil. De fleste fodboldspil, der findes, handler om at sætte hold og spille en kamp, men så fandt jeg Goal Kick på nettet, hvor det kun er straffespark, det handler om.

Nu kan jeg slet ikke stoppe med at spille Goal Kick, og efterhånden er jeg også blevet meget god til det. Spillet handler om, at man skal spille mod et andet hold (computeren), og hvert hold har fem straffespark, og så gælder det eller som at score på så mange som muligt.

Selvfølgelig taber jeg nogle gange, men så starter jeg bare et nyt Goal Kick spil, og håber på at vinde denne gang. Normalt har jeg spillet mod vennerne, men det er meget rart med et spil, hvor man bare kan sidder derhjemme og slappe af, mens man spiller.

Det der også gør Goal Kick anderledes er, at det ikke kun er en fiktiv konkurrence, da man også kan spille om penge. Før hvert spil skal man sætte en såkaldt ”kortpris”, hvilket er den pris, som man ønsker at satse. Til at starte med satsede jeg ikke så meget, men så kom jeg frem til, at jo mere jeg satser, jo mere vinder jeg. Så det er min nye strategi!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *