Den bedste frisørsalon er min nye frisør i Tårnby

Det kan til tider være svært at finde en god frisørsalon, når man ikke lige bor inde i centrum af byen, men jeg har endelig fundet en rigtig god frisør i Tårnby, hvor jeg har været nogle gange efterhånden. Og resultatet har været helt perfekt!

Den frisør i Tårnby som jeg har fundet, har rigtig stor erfaring, og har i flere år arbejde indenfor modebranchen, hvor hun har lavet modeshows, reklamer og lignende, så hun forstår virkelig at finde den bedste kombination mellem personlighed og trend.

Personligt er jeg ikke meget til de store frisørsaloner, hvor man sidder i kø og venter på, at de andre kunder er færdige, og samtidig skynder frisøren sig at ordne ens hår, så den næste kunde kan komme til. For mig er det et frirum, hvorfor jeg blev rigtig glad, da jeg fandt min nuværende frisør i Tårnby, da der er god tid til alle kunderne. Der sidder ikke hele tiden en ny kunde og venter, så man føler at fokus er på en selv hele vejen igennem klipningen.

Forhåbentlig kan jeg beholde min frisør i Tårnby i mange år, så jeg ikke skal skifte igen. Når man først har fundet en god frisørsalon, så gælder det om at holde fast i den!

2 Comments

  • Det er altid svært, når man skal finde en y frisør. Jeg flyttede selv til Amager for et par måneder siden, men har ikke fundet en fast frisør endnu.
    Hvad hedder din nye frisør i Tårnby, så kan jeg måske prøve den?

  • Jeg skulle til at sige, at der godt nok er lidt langt fra midtbyen og helt ud til en frisør i Tårnby, men jeg har selv stadig en frisør i Slagelse, selv om jeg er flyttet til København for et år siden. Det kan nemlig være svært at finde en god frisør – især hvis man er vant til en rigtig god en!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *