Min veninde og jeg deler nu min fantastiske frisør i Dragør

At finde den rette frisørsalon kan være rigtig svært, hvorfor jeg er så glad for min frisør i Dragør, hvor jeg er blevet klipper i en del år efterhånden. Der er altid en dejlig stemning og tid til kunder, og resultatet plejer altid at leve op til mine forventninger.

Derfor anbefalede jeg også straks min frisør i Dragør til min veninde, da hun skulle skifte. Den frisørsalon hvor hun plejede at komme lukkede, så hun ville gerne finde et andet sted, men kunne ikke overskue at prøve flere forskellige steder uden at vide, hvad hun gik ind til. Eftersom hun ikke bor så langt fra mig, så var det oplagt, at hun prøvede min frisør i Dragør. Når man bor i Tårnby, så er det ikke så langt at køre.

Forleden mødtes vi så til en kop kaffe, og jeg var spændt på at høre, om hun var glad for sin nye frisure, og om frisørsalonen havde levet op til hendes forventninger. Jeg havde jo omtalt den yderst positivt, da det er sådan, jeg ser den. Heldigvis havde det været en god oplevelse, og hun sagde selv, at hendes nye faste frisør sagtens kunne være i Dragør, hvilket jeg blev glad for at høre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *