Foredrag kan være enormt inspirerende hvis formidlet korrekt

Jeg har været til det mest inspirerende foredrag! Jeg er ellers ikke typen, der tænker: “Foredrag, ja, det lyder lige som noget for mig!” Tværtimod. Da jeg var barn ville jeg gabe højlydt bare ved tanken om at sidde ned i en times tid og lytte til en eller anden plapre løs om et emne.

Denne gang var det anderledes. Denne gang skulle vi nemlig ikke bare sidde ned passivt. Det var et foredrag, som vores chef havde arrangeret, og håbet var at give afdelingen en bedre forståelse for hinanden og virksomhedens samlede mål. Jeg havde ikke de højeste forventninger, men det kunne jeg sagtens have haft. De to mænd, som stod for foredraget var virkelig gode til at engagere os. I stedet for at belære os som små børn, blev alt formidlet med humor og charme.

Som deltagere fik vi ikke lov til at sidde ned og se passivt på. Næ, nej, vi blev hevet op af stolene og skulle selv udføre øvelser. Det var lidt grænseoverskridende i starten, men det blev hurtigt rigtig sjov, for vi var jo allesammen i samme båd. Det var faktisk rigtig lærerigt at se kollegerne i andre situationer, og jeg tror, vi alle lærte en del om hinanden til det foredrag.

1 Comment

  • Det lyder ikke som et foredrag, men nærmere som en workshop? 🙂 Uanset hvad er det altid herligt, når nogen kan engagere en. Jeg kan nikke genkendende til det spændende ved at se sine kolleger i andre situationer, og jeg mener faktisk også, at det er rigtig vigtigt for en arbejdsplads, at man har et åbent og nemt forhold til sine medarbejdere. Desværre kan eventuelle fastsatte roller, facader og almindelig generthed gøre, at man som enkelperson netop få rmindre ud af de workshops, der kræver, at man krydser grænser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *