Forbrugslån – Løsningen på akut pengemangel kan være et forbrugslån

Man kan til tider blive en smule ked af det, når man kigger på sin bankkonto. Det sker i hvert fald alt for tit for mig. Ikke at den er i minus, da jeg er en fornuftig pige på lidt over de 30 som har lært at holde på pengene, men jeg ville nu gerne have lidt flere penge til rådighed til endnu en sjov aften om måneden eller til at kunne købe et lidt federe cykel, end jeg reelt har penge til. Jeg har dog løsningen, og det er forbrugslån – og det fungere aldeles glimrende for mig.

Så længe man kan betale forbrugslånet tilbage, er der nemlig intet at være bange for . Godt nok er renterne høje, men siden et forbrugslån er meget korte lån, så når det sjældent at tælle specielt meget op. Med mindre man selvfølgelig låner større beløb eller ikke kan betale tilbage.

Jeg har dog lavet den personlige regel, at jeg højest må låne 2.000 kroner via et forbrugslån. Så kan det umuligt gå galt. Om ikke andet kan jeg gå tiggergang hos min storebror. Han har nu altid haft irriterende mange penge. Jeg tror slet ikke, at han kan finde ud af at bruge penge – og desværre er han ikke altid lige glad for, at jeg kommer ham til hjælp.

Hvis han ikke kradser af som millionær i den selv samme lille lejlighed, som han allerede har boet i de sidste 10 år, så hedder jeg altså Mads, og jeg tror, at det at tage et forbrugslån ligger meget fjernt fra ham.

Jeg kunne ikke engang overbevise ham om at tage et studielån, og selvom det er det billigste lån så ville han hellere sidde og kløjes i pasta med ketchup. Der havde jeg uden at afsløre for meget valgt en lidt anden løsning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *