Jeg skal have bestilt en elefanthue til voksne

Jeg skal snart på vandretur sammen med nogle venner, og jeg regner virkelig med, det bliver rigtig koldt. Jeg har derfor tænkt på at anskaffe mig en elefanthue til voksne, så jeg kan holde varmen ordentligt. Jeg synes aldrig, en hue er god nok til sådan nogle ture, for den varmer jo kun på toppen af hovedet.

I starten var jeg lidt i tvivl om, hvorvidt man overhovedet kunne får elefanthuer til voksne, da jeg ikke havde set det nogle steder. Jeg må indrømme, at jeg synes, det var lidt irriterende, at børn bare kunne gå rundt og holde varmen helt optimalt, når jeg, som voksen, skulle gå rundt og fryse, men heldigvis fandt jeg ud af, de også fandtes til voksne.

Jeg har fundet et sted på nettet, hvor man kan købe en elefanthue, der passer til voksne. Så jeg håber, den passer mig, når jeg modtager den, så jeg kan bruge den til vandreturen og undgå at fryse.

Jeg hader nemlig at fryse, men jeg kan samtidig godt lide at være ude i naturen, også når det er omkring vintertid, fordi det er som om, naturen er lidt mere spændende og rustik, når vi når de lidt koldere temperaturer.

Men er det egentlig bare mig, der forbinder elefanthuer med noget, man giver børnehavebørn på? Det er jo egentlig noget pjat, for de findes jo i andre farver end lyserød og blå. Den elefanthue, jeg vil bestille, er bare sort, og umiddelbart ligner det ikke noget, man vil forbinde med børnehaven, tvært i mod.

Jeg glæder mig ligefrem til at komme ud og gå, nu hvor jeg er sikker på at kunne holde varmen, når jeg får min elefanthue, og med et par gode sko og alt det andet tøj i orden, skulle jeg være klar til turen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *