Drinks, sand og billige solbriller til den rette Ibiza-stemning!

Jeg har fødselsdag her i slutningen af januar, og jeg har store planer for min fødselsdagsfest. Jeg bliver 25, og det skal fejres i et væld af billige solbriller og kulørte drinks.

Jeg har tænkt mig at få mine gæsters tanker lidt væk fra istapper og sne og kulde, så jeg inviterer dem alle sammen til ibiza fest i min stue. Planen er, at alle får et par billige solbriller udleveret når de kommer, og så beder jeg dem selvfølgelig om at tage strandtøj eller sommertøj på, når de kommer.

Det er ikke meningen, det skal være dyre solbriller, som de skal passe på og være bange for at ødelægge eller tabe. Det skal bare være nogle fede billige solbriller, som de kan feste med og komme i rette sommerstemning med!

Jeg prøver at bestille solbrillerne online, der må være en side, der har et god tilbud på billige solbriller til min fest. Jeg skal bruge noget i nærheden af 40 par, så nu håber jeg på et super godt tilbud. Lad mig endelig høre, hvis I kender nogle gode sider eller har andre tips til min strandfest. Jeg tror, det bliver det fedeste at feste som var vi på stranddiskotek på Ibiza, jeg glæder mig helt vildt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *