Min kusine har fortjent en smuk begravelse i Søborg

Jeg skal snart til begravelse i Søborg, og selvfølgelig er det bestemt ikke noget, jeg glæder mig til. Min kusine, der ganske vist er en del ældre end mig, er blevet taget fra os alt for tidligt, og skal altså nu bisættes i sin fødeby, i den kirke, hun blev konfirmeret i.

Desværre nåede jeg ikke at se min kusine så meget de seneste par år, da vi bor langt væk fra hinanden, men blot en uge inden, hun gik bort, talte jeg i telefon med hende. Jeg kunne høre, hun var meget syg, så derfor kom det ikke som nogen overraskelse, da vi fik at vide, vi skulle til begravelse i Søborg.

Jeg håber meget på, at det bliver en smuk begravelse, vi skal til om ikke så lang tid. Min kusine har i hvert fald fortjent den smukkeste bisættelse i Søborg, overhovedet muligt.

Hun blev, som sagt, taget fra os, alt for tidligt, og jeg ved, at kirken vil være fuld af sørgende efterladte, når ceremonien skal afholdes. Det er noget, jeg bestemt ikke glæder mig til, men det bliver nu alligevel godt at se familien og mindes min kusine.

6 Comments

  • Det er helt rørende at læse, at du håber på, at din kusine får en god begravelse i Søborg.

    Jeg mistænker alt for mange mennesker for at hoppe over hvor gæret er lavest, for hurtigst muligt at få den ubehagelige oplevelse det nu engang er at arrangere en begravelse ud af verden.

    Jeg håber det blev en smuk begravelse, så du har et godt minde om din kusine. Det lyder til at hun fortjente det 🙂

  • Du har så evig ret i, at det er rigtig godt at stå sammen som familie, efter at man har taget afsked med et nært familiemedlem – og så er det lige meget, om det er en begravelse i Søborg eller hvor i landet afdøde vil sættes i jorden.

  • Det må nu være et helvede for forældrene at skulle til deres datter bisættelse. Det er nu engang der værste man kan være ude for som forældre.

  • Der er aldrig specielt spændende, når man skal til en bisættelse og afdøde er alt for ung. Jeg håber du kom ok igennem denne tit noget traumatiske oplevelse.

  • Jeg har aldrig forstået hvordan en begravelse eller bisættelse kunne være smuk, men efter at have været til en af slagsen sidste uge, så forstår jeg det lige pludselig.

  • Ligesom Thomas så forstår jeg ikke at en bisættelse kan være smuk. Er det en anbefalelsesværdig oplevelse? Det kan jeg næsten ikke tro.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *