Bedemands-branchen er i rivende udvikling

Internettet har igennem hele sin levetid ændret radikalt på rigtig mange ting. En af de brancher som har været en kende sent ude er bedemands-branchen. I hvert fald hvis man snakker generelt. Der har nemlig været disse såkaldte online bedemænd i en årrække.

Bedemanden kan med fordel bestilles online

Dette har ført til øget konkurrence, faldende priser og en masse nye tidsbesparende muligheder. Online bestilling af begravelser og bisættelser bliver nemlig langt hurtigere at udfylde når dette ikke skal gøres mundtligt over telefon, eller måske endnu værre, at man skal aftale tidskonsumerede møder men ens valgte bedemand. Dette kan især blive en tidsrøver uden lige hvis afdøde ønskede en begravelse langt fra hvor man selv bor. Vi bestemmer jo ikke hvor vores familiemedlemmer og venner vælger at bosætte sig.

Alt er dog ikke rosenrødt, da den øgede konkurrence får bedemænd af den gamle skole, som stadigvæk ikke har en hjemmeside til online bestilling, til at miste kunder både fordi det ikke er bekvemt og hurtigt nok, men også prismæssigt er der efterhånden ved at være en verden til forskel.

BedreBegravelse kan med fordel nævnes her, da de typisk lægger hele 5.000 kroner under hvad andre bedemænd tager for en komplet begravelse eller bisættelse. Der er god økonomisk mening i at bestille bedemanden online.

Dette har skabt vrede blandt de bedemænd, der har svært ved, eller blot nægter at omstille sig til de nye tider, hvor i hvert fald en del af deres geschæft skal være online. Dette er dog et generelt problem i rigtig mange brancher.

Der er på det nærmeste en hel række af artikler om dette inde på politikken – og selvom jeg ikke selv er bedemand så kan man sagtens fornemme at der sker ting i sager i denne branche for tiden.

Mit gæt er, at inden for de næste år vil en række lukke og slukke mens dem der formår at lave en både nem og billig online løsning vil tage teten. Det kunne være hjemmesider som BedreBegravelse.dk

1 Comment

  • Jeg har også de artikler inde på politikken, og man kan konstatere, at måde vi har været vant til at bestille en ceremoni, på så småt er ved at ændre sig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *