At have et tæt forhold til army boxershorts, når der ingen andre er

Da jeg var i militæret, fik jeg at vide, at det var vigtigt at være camoufleret på alle tidspunkter af døgnet, når man var på mission. Derfor havde jeg også fået skaffet mig nogle army boxershorts til præcist denne lejlighed. Der blev grint lidt af min joke, men sergenten var ikke for munter.

I de kolde område skulle man helst sove med så lidt tøj på som muligt. Kroppen sendte varme ud i soveposen og holdt én varm på den måde. Hvis man havde et eller flere lag tøj på, på samme tid, ville kroppen kun varme tøjet op og efterlade soveposen kold. Jeg valgte dog at sove med mine army boxershorts på i de kolde områder.

Army boxershorts sidder tæt og stramt og varmer en del. Min sergent ville have, at jeg skulle tage dem af, når jeg sov, men det kunne jeg ikke se nogen pointe i. Jeg var selvfølgelig nødt til at adlyde ordren, desværre.

Jeg havde dog altid mine army boxershorts tæt på mig, selv når jeg ikke måtte have dem på. De var jo optimale at bruge som sovebamse på de mørke vinteraftener, hvis jeg ikke engang måtte have dem på.

Der var ingen omsorg at hente nogle steder fra i militæret. Ikke engang fra mine kammerater. Det handlede om ikke at vise for mange følelser. Mine army boxershorts var de eneste, der kunne give mig den omsorg, jeg havde brug for.

En morgen var mine army boxershorts væk. Jeg gik næsten helt fra forstanden. Hvem kunne finde på at stjæle dem? De havde ikke gjort nogen skade på nogen. Jeg havde én mand i tankerne, og det var min kære sergent. Jeg kunne ikke tro det.

Jeg stod op og tog et par af mine normale underbukser på. Jeg stak hovedet ud af mit telt og kiggede mig omkring. Jeg fik øje på mine army boxershorts med det samme. De hang på en gren over vores lejrbål. De var helt udbrændte og ødelagte.

Jeg kunne have grædt, men jeg prøvede at holde min facade. Jeg var jo en soldat. Jeg måtte være stærk og holde ud. Jeg tog mine sørgelige rester ud af bålet. Jeg ville helt sikkert købe et nyt par army boxershorts, når jeg kom hjem fra dette sted, men jeg ville komme til at savne de gamle.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *